Veranderingen

6 september 2018

 

Al geruime tijd ben ik in mijn hoofd bezig met het zoeken naar een andere bedrijfsnaam. Mijn pad is afgelopen jaar zo veranderd dat ik mijn huidige bedrijfsnaam en logo steeds minder vond passen. Tijd voor veranderingen dus.

 

Ik ben begonnen als kindercoach en daar blijft ook mijn passie liggen. Maar ik heb persoonlijk én in de praktijk ervaren dat kinderen alleen gecoacht kunnen worden door te kijken naar het systeem: gezin, school, sport, etc. Daardoor komt het regelmatig voor dat ik doe aan oudercoaching en gezinscoaching. Kindercoaching in de bedrijfsnaam voelt daarom intussen te beperkend.

 

De afgelopen jaren heb ik ook een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, op het gebied van mindfulness en mindful in het leven staan. Ik heb studies doorlopen, artikelen gelezen, meditaties gedaan en vooral veel mindful gewandeld. Het afgelopen jaar kwamen daar nog specifieke mindful trainerscursussen bij zodat ik me nu ook in de coachpraktijk kan richten op mindfulness. Volgende week zijn de eerste proeflessen voor Mindfulness-uurtje voor ouder en kind. En binnenkort start er ook een groep met Mind-Walk, waarbij we mindful gaan wandelen en oefeningen doen in de eigen omgeving.  En daar zie ik erg naar uit!

 

Dit alles is een andere basis dan een paar jaar geleden, toen ik net startte. De nieuwe basis wil ik graag tot uiting laten komen in mijn nieuwe bedrijfsnaam. Vandaar dat ik gekozen heb voor: Mind Me coaching. Mijn doel wordt nu duidelijk geuit in deze naam: met een mindfulness-insteek mensen en kinderen een rust en balans in zichzelf laten vinden, waarmee ze kunnen zeggen ‘kijk eens, hier ben ik, ik mag er zijn’: Mind Me.

 

Naast deze heerlijke nieuwe bedrijfsnaam hoort natuurlijk ook een nieuw logo. En ook dit logo voelt heel passend. Heldere kleuren, duidelijke naam, stevige basis en een logo waar energie en beweging in zit. Ik ben helemaal tevreden.

 

Dus, Mind Me, hier ben ik!