RECENSIES

 

Moeder van 16-jarige dochter
Jongerencoaching – oktober 2019
Dochter heeft de gesprekken met jou als zeer waardevol ervaren, het gaf haar zelfvertrouwen en je hebt haar op de juiste wijze weten te benaderen…. Dank je wel voor hetgeen jij met de gesprekken met haar teweeg hebt gebracht.

 

Moeder van 10-jarige dochter
Mindfulness ouder & kind oktober 2018
Erg leuk om in de hectiek van de dag samen met je kind tot rust te komen, in een gezellige ruimte, en samen mindful activiteiten te doen. Het samenzijn was fijn om zo met je kind te beleven. Ans straalde rust en vertrouwen uit. De activiteitvormen wisselden elkaar af. Er werd goed voor de inwendige mens gezorgd en ze gaf ons een passend mooie herinnering mee n.a.v. het thema van de avond. Ze maakte er een feestje van voor ouder en kind.

 

Ouders van 11-jarige jongen
Individuele coaching – januari 2018
Een verademing dat Ans een plezierige balans vindt tussen analyse van het probleem en het praktisch houden van de oplossing. Er zijn geen heilige huisjes en zij benoemt waar het op staat enerzijds, en houdt oplossingen en handreikingen hanteerbaar voor het kind. Erg knap van Ans; tip is om dit vooral zo te houden.

 

Moeder van 11-jarige jongen
Individuele coaching – juni 2017
Ans had snel door hoe onze zoon in elkaar zit en liet hem vrij in wat hij wel of niet wilde zeggen/doen waardoor het heel vertrouwd aanvoelde en hij beetje bij beetje zichzelf wel liet zien. Het heeft zeker veel opgeleverd. Hij durft nu meer te zeggen/doen.

 

Ouder van 12-jarig meisje
Stap op VO groepstraining – juni 2017
Mijn dochter heeft de begeleiding als prettig ervaren. Prettig voor ons was ook het verslag dat kwam na de begeleiding.

 

Tiener
Workshop Talentenportret – mei 2017
Ik voel me alsof ik thuis ben.

 

Moeder van 15-jarige dochter
Studiekeuzebegeleiding – januari 2017
Ik was verbaasd om te zien hoe snel Ans precies wist welke problemen mijn dochter heeft en waarom ze het moeilijk vond om te kiezen. Ze had snel helder hoe ze haar kon helpen om de druk weg te nemen en haar tips te geven hoe toch tot een keuze te komen.

 

 

 

Moeder van 13-jarig meisje
Stap op VO groepstraining – juni 2016
Mijn dochter voelde zich duidelijk op haar gemak bij je. Jij hebt er een bijdrage aan geleverd dat haar toekomst door haarzelf positiever wordt gezien. Ze heeft meer zelfvertrouwen en is minder angstig om naar nieuwe school te gaan.

 

Moeder van 12-jarig meisje
Stap op VO groepstraining – juni 2016
Dank voor de update, als ook voor de handvatten die je ons aanreikt om onze dochter te kunnen ondersteunen in het versterken van haar zelfvertrouwen. Ze vindt de bijeenkomsten erg fijn en komt heel enthousiast thuis; ze herkent / erkent …….

 

11-jarige jongen
Stap op VO groepstraining – juni 2016
Ik kan het!

 

IB’er Basisschool
Kindercoaching 10-jarig meisje – november 2015
Mooi dat het meisje nu ‘instrumenten’ heeft om mee te werken én ouders zich ook verder geholpen voelen met jouw adviezen. Dank voor de manier waarop je deze leerling en haar ouders een stapje verder hebt geholpen.

 

Ouders van 10-jarig meisje
Individuele coaching – september 2015
Kindercoach Ans is positief en duidelijk. We konden altijd met vragen bij haar terecht. Onze dochter staat nu sterker in haar schoenen en kan beter haar gevoelens onder woorden brengen.

 

Moeder van 9-jarige jongen
Individuele coaching – juli 2015
Mijn zoon heeft geleerd dat hij een actievere rol kan spelen in zijn eigen leerproces.

 

Leerkracht van 6-jarige jongen
Kindercoaching n.a.v. faalangst – mei 2015
Ik ben hier blij mee, een veel ontspannenere jongen die kon laten zien wat hij nu kan. Dit zijn echt mooie stapjes.