ANS ROEST

 

Hallo, ik ben Ans Roest, geboren in Brabant en sinds 2002 woonachtig in Wijk bij Duurstede. Samen met mijn partner heb ik 2 dochters; 20 en 18 jaar oud.  Net zoals bijna iedere ouder, had (en heb) ik vragen over de opvoeding en de omgang met mijn kinderen. Ik heb ondervonden hoe prettig het dan is om als ouder ondersteuning te krijgen van een coach; iemand die van buitenaf meekijkt. Ik heb hierdoor een groter inzicht gekregen in mijn gedrag, het gedrag van mijn gezinsleden en onze wisselwerking op elkaar. Mijn interesse in het vak kindercoaching is van daaruit gegroeid en steeds sterker geworden. Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd en geniet nu van mijn werk als Kindercoach.

 

In mijn praktijk werk ik altijd talentgericht. Samen praten en nadenken over de dingen die kinderen leuk vinden, waarom ze die leuk vinden en waar ze goed in zijn, leidt tot enthousiaste en inspirerende gesprekken en tot inzichten in talenten. Mijn talenten zijn luisteren/beschouwen, positief zijn, groeimotor, inlevingsvermogen en ontdekken. Prettige eigenschappen bij reizen; ook iets wat ik graag doe en waar ik de link met kindercoaching zo duidelijk zie. Het gaat bijna nooit om het doel maar om de reis. Er zijn altijd nieuwe talenten te ontdekken en in ontwikkeling. Het is daarom van belang om te blijven reizen en ontdekken, zodat je in ontwikkeling blijft; voor ouder en kind.

 

Missie
Kinderen, jongeren en ouders begeleiden zodat ze vanuit een eigen, stevige basis de wereld positief en met zelfvertrouwen tegemoet kunnen treden. Deelnemers vertrouwen geven in hun eigen kracht.

 

Opleidingen

  • Mind-Walk
  • Mindful wandelcoaching
  • Cursus Mindfulness voor kinderen
  • Training Kiezen voor talent van kinderen
  • Kindercoach (HBO-niveau)
  • Praktijkopleiding Kindercoaching (Magie van Kindercoaching)
  • Verdiepingsworkshop ‘COACHEE!-SPEL’
  • Training Talentgedreven werken met kinderen

 

Geregistreerd kindercoach bij

websitebanner KinderCoachGilde

banner-adiona